YENİ KİTAPLARIM NİHAYET ÇIKTI

Astroloji Sözlüğü SekstrolojiSevgili arkadaşlar!!!

Üç ay önce çıkacağını ilan ettiğim ve baskısı biraz geciken iki kitabım nihayet çıktı.

Bunlardan birincisi:

“ASTROLOJİ SÖZLÜĞÜ”

Kitap ebatları: 195×275 mm. (büyük Ebat)

Amerikan cilt parlak kapak

464 sayfa.

60 gr.

Fiyatı 99 TL.

Özelliği: 1736 ana maddeden oluşmuştur. Bunlar şöyle sıralanabilir: 322 adet sabit yıldızın ve 171 adet asteroidin şifre sözcükleri. 180 Arap noktası. 360 Sabian sembolü. 60 Biyografi. 149 Osmanlıca terim. Ağırlık verilmiş sağlık astrolojisi, Karmik astroloji ve Uranyen astroloji. Sözlük bu güne kadar Türkiye’de yayınlanmış ilk ve henüz tek “A-Z Ansiklopedik Sözlük” niteliğindedir.

İkinci Kitabım ise

 “SEXTROLOJİ KİTABI”

Kitap ebatları: 245×145 mm.

Amerikan cilt parlak kapak

128 sayfa.

60 gr.

Fiyatı:29,99
Özelliği: Astroloji ve Cinsellik konularını adabınca işleyerek konuya giren ilk kitap niteliğindedir. Burçların cinsel uyumluluğundan, Venüs-Mars ilişkilerine kadar aydınlatıcı bilgiler içerir.

Her iki kitabı nasıl temin edebilirsiniz?

Kitapların fiyatları yukarıda yazıldığı gibidir. Bunlardan birini veya ikisini birden temin etmek isteyenlerin isteklerini lütfen gufraner@gmail.com adresine yazmaları rica olunur.

Not: Her iki kitabın da kargo ücreti bana aittir. KİTAPLARIMI BENDEN iSTEYENLERİN KİTAPLARI ŞAHSA İMZALI OLARAK GÖNDERİLECEKTİR. Kitap temini için kitap bedeli olan parayı bir  PTT merkezinden veya PTT Bankamatiklerinden Posta Çeki Hesabı’nın numarası 13855243 Ali Gufran Erkılıç olarak yatırıyorsunuz. Daha sonra bana bana açık kargo adresinizi ve telefonunuzu yazıyorsunuz . İki gün içinde kitaplarınız kargoya verilir.

AYRICA ESKİ KİTAPLARIMDA SATIŞTA

Yeni çıkan 2 Astroloji Sözlüğü” 99 TL. “ Sektroloji” 30 TL. (kargoları bana ait)

Eskilerden az miktarda elimde kalanlardan Sabit Yıldızlar 35 TL

Mevcudu tükenenlerden “ Pratik Astroloji” “ Sinastri”, ‘Açılar“ Tarot” ve “ Telepati” kitapları ise 30 ar TL olup PDF formatında olduklarından mailinize gönderiliyor.

Parayı bir PTT merkezinden veya PTT Bankamatiklerinden Posta Çeki Hesabı’nın numarası 13855243 Ali Gufran Erkılıç olarak yatırıyorsunuz. Daha sonra bana yazıyorsunuz . Mail adresinize kitaplar geliyor.  gufraner@gmail.com

PDF olmayanlar içinse tabii ki kargo adresinizi ve telefonunuzu yazıyorsunuz ödemeyi yaptıktan sonra! Beni arayabilir 05468069266 veya

Tüm iletişim için: Yardımcım Yasemin Kuş’u aşağıdaki telefondan arayabilir veya mesaj çekebilirsiniz(Watsap hariç)

0555 07 074 35

Ayrıca kendisine mail de atabilirsiniz.

ysn_svl@hotmail.com

Yeni Kitaplarım için ne dediler? 

SÖZLÜK HAKKINDA NE DEDİLER?

İsimler alfabetik sıraya göre verilmiştir

Ayda Ersan, Astrolog

Astroloji sözlüğü bugüne kadar en çok merak edilen konular hakkında yazılmış en iyi cevapları içeriyor. Astroloji duayeni Gufran hocamın yorumuyla.

Barış Özkiriş, Astrolog

Yıllardan beri astroloji literatürde ihtiyaç duyulan detaylı astroloji terimleri sözlüğünü bizlere kazandırdığı için duayen astrolog Gufran Erkılıç’a yürekten teşekkür ediyorum. Her astroloji sevdalısının kütüphanesinde bulunması gereken bir kitap ortaya çıkmış.

Değer Çelik, Astrolog

Başvuru niteliği taşıyan kitapların ülkemde fazla bulunamadığından, ciddi bir sözlüğün eksikliğini umarım bu kitap kapatabilir. Tüm Astroloji severlerin başucu kitabı olacağında hiç şüphe yok. A-Z’ ye Ansiklopedik Astroloji Sözlüğü’nün keyifle okunacağını düşünüyorum. Başarılarının devamı ile.

Halit Kakınç, Araştırmacı, Yazar

Yıllar önceydi… Sanırım ancak 14 yaşındaydım ben. Gufran da 16, bilemedin 17… Fırsat buldukça, Kadıköy’deki evinde toplanırdık. Tek tek saymayacağım, ama bugün bu konuda bilirkişi olarak ahkâm kesenlerin hepsi olurdu bu toplantılarda.

Metafizik konuşulurdu… Çoğunlukla da Gufran anlatırdı…

Spritüalizm’i, Parapsikoloji’yi, Maji’yi, Astroloji’yi hep ondan duydum ilk kez.

Böyle bir sözlüğü yazabilecek birkaç kişiden biridir Gufran… Bu kitabı saklayın, kılavuz olarak kullanın gerektiğinde…

Metin Kiraz, Astrolog, Yazar

Türkiye’de astroloji alanındaki bu ansiklopedik kitabın, 1972 yılında tanıştığım, astroloji ve okültizmin diğer alanlarında senelerin bilgi ve tecrübesi ile yoğrulmuş olan, arkadaşım Gufran Erkılıç tarafından yazılmış olması sevindirici. Bu kitabın Türkiye’de astroloji bilincinin gelişmesine önemli bir katkıda bulunacağına inanıyorum.

Oğuzhan Ceyhan, Astrolog

Kavramlar detaylıca açıklanmış astroloji ile ilgilenen herkesin anlayabileceği bir sadelikte ifade edilmiş, 7 den 70 e herkesin fayda sağlayabileceği değerli bir kaynak. Tüm öğrencilerimizin ve tüm değerli okuyucuların faydalanması dileğiyle.

Onur Güven, Astrolog

Elinizdeki bu değer, neredeyse yarım asırlık bir ömrün derlemesi olup klasikler arasında raflarda yerini alacaktır.

Ozan Güner, Astrolog

Astroloji alanında Türkçe kaynak olarak önemli bir eksiği kapatıyor. Astroloji Ansiklopedisi, meraklısı için astrologların kullandığı terimleri anlama olanağı sağlayacaktır.

Sema Kılıç, Astrolog

Astrolojide sembolleri okumak doğum haritasını sağlıklı analiz etmek ve gelecek öngörüsü yapmak için anahtar noktadır. Sembolikleri doğru okuyan doğru analiz ve doğru öngörü yapar. Astrolojide mevcut sembollerin anlamını bu kitapta bulabilir, haritanızın şifrelerini çözebilirsiniz.

Sevdihan Yiğitsoy, Astrolog

Astroloji ilmini çözmek isteyenlere harika bir kılavuz olmuş. Sevgili Gufran’ın emeğine, gönlüne sağlık.

Sevilay Eriçdem, Uranyen Astrolog

Hayatta bazı işler vardır ki o işleri ancak ve ancak işinin erbabı olan kişi yapabilir. Bir şeye en güzel demek için, o şeyin konusundaki bütün bilgiyi barındırmasının yanı sıra, şevkle ve ihlâsla yapıldığını bilmek ve en önemlisi ortaya çıkan eseri takdir etmek gerekir. Baştan sonra çok dikkatle ve titiz çalışılmış, yılların emeği verilerek derlenip toparlanmış astrolojik bilgileri kronolojik bir sıralamayla verebilecek tek bir kişi varsa O’da sevgili duayen Ali Gufran Erkılıç’tır. Bu muazzam eseri tüm astroloji severlerle buluşturduğu için kendisine astroloji camiasının adına minnettarlığımı dile getirip yürekten teşekkür etmek istiyorum.

Zerrin Zindancıoğlu, Astrolog  

“Astroloji Nedir? Astroloji, gezegen ve yıldızların insanların üzerindeki etkisini yorumlayan bir bilim dalıdır. İnsanoğlunun yazılı tarihinin başından beri var olan astroloji bilimlerin en eskisidir.” Diye başlar dersler ve devam ettikçe genişleyerek derinleşerek, büyüyerek ilerler. Bir bakmışsınız ki, terimler, semboller bir çığ olmuş kafanızda.. bizler bile arada karmaşa yaşayabilirken elinizin altında böyle bir Astroloji Sözlüğü bulunması, ne diyeyim çok büyük bir şans.. Gufran Hocama astrolojiye böyle bir katkı yaptığı için önce kendi adıma sonra tüm camia adına teşekkür ederim..

Sekstroloji İçin Ne Dediler

İsimler alfabetik sıraya göre verilmiştir

Ayda Ersan, Astrolog

Sekstroloji astroloji aşk ve cinsellik hakkında bugüne kadar  verilmiş en ayrıntılı bilgiler var. Meraklısına değişik bir üslupla Gufran hocamın yorumuyla yazıldı..

Barış Özkiriş, Astrolog

Hayatın içinde en önemli konulardan biri olan cinselliği, astrolojiyle muhteşem bir şekilde harmanlayan bu cesur ve donanımlı kitabın, astrolojiye gönül vermiş olan herkese yol göstereceğini düşünüyorum.

Halit Kakınç, Araştırmacı, Yazar

Astrolojiye ilgi duyarsınız veya duymazsınız, onu bilemem… Eğer böyle bir merakınız varsa, “Erkekler Mars’tan… Kadınlar Venüs’ten” klişesi ile yetinmeyin. Hayatınızın en önemli öğelerinden biri olan seks yaşamınızı, bir de bu gözle inceleyin.

Yumuşacık çarşaflar, güzel kokular… Sıcak bir atmosfer…

Tamam, tamam geçiniz.

Böyle bir araştırma ilk kez çıkıyor Türkiye’de. Okuyacaksanız, gerçek bir uzmanından…  Gufran’dan okuyun.

Metin Kiraz, Astrolog

Arkadaşım astrolog Gufran Erkılıç’ın yazdığı bu kitabın cinsel duygular açısından doğum anı yıldız haritalarında rastlanan astral potansiyellere ışık tutacağına inanıyorum

Oğuzhan Ceyhan, Astrolog

Sekstroloji aşkın evliliğin burçların gizemli ilişki kurma reçeteleri sayın hocamız Gufran Erkılıç’ın kalemiyle farklı lezzetler ve renkler hissettiriyor, çok detaylı çok açıklayıcı birazda çılgınca eğlenceli bir kaynak diyebiliriz.

Onur Güven, Astrolog

Usta kalem, cinselliğin aslında beynin biyokimyasıyla ne kadar ilişkili olduğunu ve bizim bunu nasıl yöneteceğimizin yolunu astrolojik jargon ile izah ediyor.

Ozan Güner, Astrolog

Çok özel bir konu. Tabu olarak kabul edilen cinselliğin, astrolojik bir yaklaşımla anlatılması çok güzel bir durum. Sevgili Gufran’ın bu çalışma ile zihinlerde oluşan soru işaretlerine bir ışık olacağını düşünüyorum.

Sema Kılıç, Astrolog

Cinsellik ve ilişkide uyum kişinin mutlu bir hayat sürmesi için önemli bir konudur. Doğum haritasında kişinin aşk uyumu, tutku ve cinsel uyumu hakkında bilgi edinmesi ilişki hayatına bilinçli yaklaşım ve kalite katar. Bunun için Astrolojinin rehberliğine başvurmak lazım. Usta Astrolog Gufran Erkılıç’ın Sexktroloji kitabı size ışık tutacaktır.

Sevdihan Yiğitsoy, Astrolog

Sıra dışı bir Astrologdan, sıra dışı enfes bilgiler.Teşekkürler Sevgili Gufran ..

Sevilay Eriçdem, Uranyen Astrolog

Baştan sona eğlenceli ve keyifli, burçların aşk, ilişkiler, cinsellik hakkında şimdiye kadar yazılanların ötesinde bilinmeyen ve gizli kalan esrarengiz yönlerini öğrenmek, astrolojiyi kullanarak ilişkisindeki gizemleri keşfederken ilişkisini yönetmek isteyen herkese hitap eden bu şahane kitapla astrolojik bilgilerin keyifle alınacağına eminim.

Zerrin Zindancıoğlu, Astrolog

Cinsel kimliğin, eğilim, yönelim ve eylemsel olarak astrolojik bakış açısından incelenmesi, şimdiye dek astrologların pek el atmadığı bir araştırma sahasıdır. Doğum haritalarımızdaki gezegenler, karakter özelliklerimizden hayatta neler yaşayacağımıza kadar birçok konuda bilgi sahibi olmamıza yardımcı olduğu gibi güce duyulan iştahı da temsil ederler, aynı cinsel enerji gibi. Gufran hocama bu konuda astrolojiye önemli bir eser kazandırdığı için teşekkürü borç bilirim..

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın

error: Content is protected !!