FACEBOOK’TAN MAĞDUR OLANLARA DUYURU

Bugüne kadar ülkemizde ali kıran baş kesen gibi kendi dediklerini son derece haksızca uygulayan Facebook Türkiye sayfasını yönetenlere artık DUUUR demenin vaktı geldi de, geçiyor bile. Hele benim şahsi konum tam bir rezalet. Bir sürü arkadaşım var ve ben bunları gruplarıma eklemek isterken, adamlar mani oluyor ve karşıda bir yazı beliriyor. “Görünüşe göre bu özelliği çok sık kullanarak kötüye kullanıyordun. Bu özelliği kullanman geçici olarak engellendi.”

Hoppala!!! Yahu arkadaş! Ben neyi kötüye kullanıyorum. Yaptığım her şey yasal. Resmi olan arkadaşlarımı gruplarıma ekliyorum! Üç kişi eklemeye gör, hemen aynı yazı beliriyor. Sebebini araştırdık ve bulduk. Meğer grup birliğini uymadıkları için bizim gruplarımızdan kovduğumuz insanlar şikâyet ediyorlarmış!

Bunu da bildirdik bu Türkiye yöneticisi geçinenleri. Hala aynı tas, aynı hamam. Neyse nasılsa Türk’tür, ne desek katlanır zihniyeti ile hareket eden bu yöneticilere haddini bildirmenin zamanının geldiğini, hatta geçtiğini düşünüyorum.

Önlem: Facebookun bu haddini bilmez, ukala ve herkesi küçük gören yöneticilerini işlerinden etmek. Bunun için de bir çok imzaya ihtiyaç var. Neyse ki, sayenizde topluyorum.

Şikâyet nereye mi yapılacak: Bu şikayetin mercii tabii ki Türkiye değil, çünkü bu adamların sayfalarındaki bütün mail adresleri kendilerine çıkıyor. Yani siz şikayet ediyorsunuz ama bu şikayetleri yene bu utanmazlar okuyor. Neyse çaresini buldum. Bunların mail adresi de gerekmiyor zaten. Resmi posta adresleri var. İşte ben buraya şikâyet dilekçesi yazıyor ve imzalarınızla beni desteklemenizi rica ediyorum. Teşekkürler.

Haaa! merak edilen ne? Facebook Amerika’nın resme posta adresi:

1 Hacker Way Menlo Park. CA. 94025. USA

Pek güvenmeyin ama mail güya adresi:

info@facebook.com

Bir cevap yazın

error: Content is protected !!