AY TRANSİTLERİ VE EVLİLİK

Magazinsel şeyler yazmamaya özen gösteriyorum ama bazı arkadaşlar” Biraz da ne olur rahatlayalım” dediler. Hadi bakalım aklınız fikriniz orda ya. Biraz rahatlayın!

Transit Ay Koç Burcunda

Ay Koç burcundayken evlenmek için kötü zamandır, evlilikten kaçınmak lazımdır. İleriye dönük olarak erkek için bu beraberlik daha iyi olabilir, ama kadın için bu evlilikte zararlı sonuçlar doğabilir, mutsuz olabilir. Aynı zamanda Venüs’te Koç’ta ise zararlı olacağından bu süreç içinde evliliği bir süre için ertelemede fayda olabilir.

Transit Ay Boğa Burcunda

Ay Boğa burcunda 0–19 dereceler arasında ise evlilik için gayet iyi bir zaman olabilir. Fakat son 10. derecelik(3.Dekanat)bölümde ise kötüdür. Zaman içinde bu evlilikte kadın tarafından kocaya karşı vefasızlıkla karşılaşılması olasılığına dikkat çekilir.

Transit Ay İkizler Burcunda

Ay ikizlerin ilk 15.derecesi içindeyse bu süreç evlilik için daha iyi sayılabilir. 15 ile 30. dereceler arasında ise(son 15. derecelik bolümde) evlilik için kötü sayılır.

Transit Ay Yengeç Burcunda

Bu zamanda evlenmeden kaçınılmalıdır. Bakire veya yeni evlenecekler için zararlı, ama dullar için bu zamanda evlilik uygun kabul edilir. Ya da dul birisi ile evlilik yapılıyorsa uygundur.

Transit Ay Aslan Burcunda

Dul olanlar için bu zamanda evlilik olabilir, ama bakire veya yeni evlenecekler için bu zamanda evlilik iyi değildir. Bu süreçte evlilik müessesi kurulunca ilerde taraflardan birisi, diğerini maddi konumu için tercih ediyor gibi algılayabilir.

Transit Ay Başak Burcunda

Dul bir kadınla evlenme iyi olabilir, Fakat bakire biri ile evlilik iyi olmayabilir. Eğer kocasını daha önceden kaybeden birisi ise, bu süreçteki evlilik için yeni damat adayı için sağlıklı bir dönem değildir.

Transit Ay Terazi Burcunda

Ay terazide iken nişan için iyi, fakat evlenme için kötü kabul edilir. Bilhassa Ay son 15. derecesinde ise evlilik kötü bir gelişme ile sonlanabilir. Yeni tanışmalar, kur yapmalar vb. flörtler için bu dönem daha uygundur.

Transit Ay Akrep Burcunda

Evlilik için Ay Akrep’in ilk 15.derecesi iyidir. Bilhassa, bakire bir kadın ile yapılacak evlilikte, kadın eşini seven, ona hizmet etmeden kaçınmayan mutlu olabilen birisine işaret edebilir. Fakat Ay, son 15. derecesinde içindeyse, evlilik yapmak için zamanlama kötüdür, Eşlerden biri (bilhassa kadın) müstehcen, kavgacı, hain, vefasız, kıskanç, kötü niyetli, asi olan bir yapıda olabilir.

Transit Ay Yay Burcunda

Ay Yay’da iken kurulacak evliliklerde iniş ve çıkışlar çok fazla yaşanan durumlardır. Duygusuz ve olumsuzluklar bu evlilikte sıkça yaşanabilir. Taraflar aşırı uçlarda yaşamayı tercih edebilir ki,  bu durum ise evlilik müessesesini olumsuz etkileyebilir.

Transit Ay Oğlak Burcunda

Ay Oğlak burcunun ilk 10. derecesi içindeyken evlenmek kötüdür. Taraflardan biri diğerini sıklıkla ihmal edebilir. Çocuk bakımından da az sayıda çocuğa sahip olabilme potansiyeli taşır. Fakat Ay Oğlak burcunun 11–30 dereceleri arasında ise evlilik daha iyidir. Kadın uysal ve vefalı bir eş arzulayabilir. Bilhassa dul bayanlar için bu süreç daha olumludur. Aşırı derecede fazla duyarlı olabilen birisi ile birlikte olmaya işaret ediyor.

Transit Ay Kova Burcunda

Ay Kova burcunda iken bilhassa erkekler için evlilik tavsiye edilmez. Kadın asi, erkeksi ve kadınsı duygulara daha yatkın olabilir. Bilhassa erkek aşırı dominant yapıda ise bu süreçte evlilikten kesin kaçınması gereklidir.         

Transit Ay Balık Burcunda

Ay balık burcunda iken yapılacak evliliklerde, kadın daha çabuk tazeliğini kaybedecek olması mümkündür. İlerleyen yıllarda kocasını yeterince tatmin edemeyecek olabilir. Zaman içinde fazla gevezelik etmeye bağlı evlilikte sorunlar olsa dahi genelinde mutlu ve uzun sürebilecek birliktelik kurulabilir.

Gufran Erkılıç

Arasıra magazin yazılarından)

Bir cevap yazın

error: Content is protected !!