BURÇLARA GÖRE MAKYAJ

Koç Burcu

Tutkularınıza ve içgüdülerinize hakim olan eleman ateş olduğu için hayli ateşli ve atak birisiniz. Bu bakımdan makyajda kavuniçi,fulya ve lilanın tonları makyajda kullanacağınız ideal renklerdir. En çekici tarafınız yarı masum,yarı muzır olan gülüşünüzdür.Bu gülüşü daha da canlı kılabilecek bir makyaj türüne önem verin. Makyajınız bir yandan masumiyeti dile getirirken,bir yandan da erotizmi gölgelesin. Dişleriniz yeterince beyaz değilse üzülmeyin. Pembe çilek rengi de yeterli olacaktır. Christian Dior un J Adore parfümü size hitap edebilir. Açık tonda fondötenler kullanmanız isabetli olur. Farı ise kaşınızın dış ucuna doru iyice yayın..Temelde mor rengi tercih etmelisiniz.

Boğa Burcu

Teninizin kadife gibi pürüzsüz ve parlak olması sizin en büyük avantajınız olur. Bunun için bu özelliklere yardım edebilecek makyaj malzemeleri kullanmanızda yarar var. Kahverengi ise tercih etmeniz gereke en önemli renk. Yine gerekli olan şeylerden birisi ise,uçuk pembe bir allık kullanmanız. Muhteşem görünürsünüz. Ayrıca pırıltılı bir pudra kullanmanızda da yarar var. Dekolte bölgenizde uygulayacağınız küçük pırıltılar da tüm gözleri üzerinizde toplayacaktır. Güçlü ve seksi çiçek kokularını içinde barındıran Gusarlian’ ın Aquşa Allegoria Romsa Magnifica sı ise tam sizin kullanacağınız bir parfüm.

İkizler Burcu

Makyaj yaparken gözlerinize çok dikkat edin. Çünkü gözleriniz zaten etkili. Bu etkiyi iyice arttırmak ise sizin elinizde. Gözlerinizi siyah renkli bir kalemle çerçeveledikten göz kapaklarınızı yeşil,yada mavi tonlarda Far sürün. Sedefli uçuk sarı,kızıl ve kahverengi tonlar ise gözlerinize anlam katacaktır. Ruj ve ojede ise pembe rengi tercih etmelisiniz. Fakat unutmayın ki, pastel renkler favoriniz olan renkler. Sizin için en uyumlu parfüm ise,Davidoff Cool Woter Woman dır.

Yengeç Burcu

Yüz hatlarınıza önem vererek karşı cinsi çok iyi etkileyebilirsiniz. Elmacık kemiklerinizi belirginleştirebilmek için kullanacağınız pırıltılı bronz bir allık yüz güzelliğinizi tümüyle ortaya çıkartacaktır. Bunun dışında bu işlem gözlerinizi ince bir şekilde çerçevelemenizle tüm ilginin yüzünüze yoğunlaşmasını sağlayacaktır.Tipinize yakıştırıyorsanız,gözlerinize yeşil,mavi veya mor farlarla bezendirmenizde de yarar var. Az miktarda süreceğiniz allık da bunları bütünleştirebilir. Parfüme gelince size Ralph Lauren in Ralph adlı parfümü önerilmekte.

Aslan Burcu

Bildiğiniz gibi doğal, gür ve göz alıcı saçlar burcunuzun en tipik özelliğidir. Bu bakımdan saçlarınıza önem vermeyi asla ihmal etmemelisiniz. Saçlarınıza kendi renginden bir ton açık olarak yapacağınız gölgeleme işlemi saçlarınızın gösterişini sağlayacaktır. Bu arada ellerinize de iyi bir bakım uygulamanız önerilmiştir. Tabi ki gözleriniz hiç ihmal edilmemeli. Burcunuzun icabı olan gücü ve ihtiraslarınızı mutlaka iddialı ve göz kamaştırıcı öğelerle birleştirmelisiniz. Parlak renkleri mat renklere tercih etmelisiniz. Oryantalist bir kişiliğe sahip olmanız nedeniyle kullanabileceğiniz en iyi parfüm Anna Sui nin Sui Dreams i olmalı.

Başak Burcu

En önemli dikkat edeceğiniz öğeler elleriniz. Ellerinizin güzelliği tüm gözleri ilk olarak bu bölgeye çekiyor. Ellerinize gösterdiğiniz bakımı,tırnaklarınıza da uygulamalısınız. Manikür yapın. Oje üzerine yapıştırılan parlak talar ise hem moda,hem de oldukça feminen. Altın ve yeşil sizin makyaj renkleriniz. Her türlü makyajınızda pastel renkleri tercih edin diyor makyaj uzmanlarımız.Titiz davranıyorsunuz ama,kaçırdığınız bir eşya var. Siz sadece başkalarını kritize ettiğinizden,başkalarının sizi nasıl bulduğunu bilmiyorsunuz ki. Baharatlı ve kadınsı parfümler öneriliyor size. Lucky you for Woman tam size göre dorusu.

Terazi Burcu

Her şeyden önce pastel tonları kullanmanızda büyük yararlar var. Sizin en üzerinde duracağınız konu,dudaklarınız. Onlar tek kelimeyle büyüleyici. Gelin bunu biraz daha geliştirelim. Hiç ruj sürmeyin.sadece doğal bir parlatıcıyla her şeyinizi açığa çıkartabilirsiniz. Dudaklarınızda çatlakların ve pürüzlerin oluşmaması için tüm eczane ve marketlerde satılan lip-stick lerden yararlanabilirsiniz. Gözleriniz için mavi tonları veya gözünüzün rengine göre deniz yeşili ve deniz mavisini Far olarak kullanın. Parfüme gelince : DKNY Fragrange Oil in size göre olduğu tavsiye edilmiştir.

Akrep Burcu

Şunu hiç unutmamalısınız ki derin bakışlarınız,yani gözlerinizle karşı cinsi etkiliyorsunuz. Göz alıcı küpeler kullanmanızda büyük yarar var. Uygulamanız gereken makyaj ise seksüalitenizi en iyi açığa çıkartacak olan koyu renk makyaj türüdür. Deniz mavisi bir kıyafet giymeye özen gösterin. Bu giyim cinselliğinizi iyice arttırır. Kirpiklerinize mavi,yada Arap rengi rimelle boyamanızda da fayda var. Bej rengi fondotötenin üzerine ise açık kiremit rengi allık sürün. Size önereceğimiz en iyi parfüm : Calvin Klein Contradiction u dur.

Yay Burcu

Minyon gibi olan yüz hatlarınızı daha da yoğunlaştırmalısınız. Saçlarınızı topladığınızda karı konulmaz bir gücün sahibi olabilirsiniz. Bunun için her sabah yarım saatinizi ayırmanız yeterli olacaktır. Makyaj olarak göz çevrenize sadece yeşil farınızı ince bir kontur halinde çekmeniz çocuk yüzlü imajınızı tamamlayacaktır. Kavuniçi,Fulya ve lilanın tonlarını makyajınızda rahatça kullanabilirsiniz. Bu renkteki farları göz kapaklarınıza sürmekte sonsuz yararlar var. Dudak renginizde ve tırnaklarınızda ise kırmızı rengi seçin. Sizin için en elverişli Parfüm Estee Lauder in White Linen dır.

Oğlak Burcu

Soğuğa dayanıklı kişiler olmadıklarından büyük ve uzun mantolar giymeyi tercih ederler. Bazı aksesuarlarla bu tür manto ve giysileri süslemeye önem vermeleri gerekir. Antika olmasa bile antikayı andıran takılar kullanmalarında yarar vardır. Ayakkabı ve botları pratik, seyahat çantaları ise çoğunlukla büyüktür. Natürel ve pastel rengi flarları tercih ederler. Suni kokular yerine nergis, sümbül, nane ve menekşe gibi doğal kokular onlara hitabeder. Dudaklarda bakır tonları ve kiremit rengi rujlar kullanmaları iyi olur.

Kova Burcu

Gerçekten zarif ayaklarınız tercihinizi açık ayakkabılardan yapın diyor. Tabi bunun olasılığı ise ayak bakımından geçmekte. Bazı ayak kremlerinizi her gün sürerek yararlarını almaya çalışmalısınız. Fazla cafcaflı tonlar yerine pastel tonları tercih etmelisiniz. Örneğin : Gökyüzünün yeşili, mavisi hep sizin ideal renklerinizdir ve sizi güzel gösterir. Açık olmak kaydıyla gri ve kahverengi tonları da tercih edebilirsiniz. Ruj ve ojede ise pembe tonlara yönelmenizde yarar var. Burgari nin Green Tea adlı parfümü sizin için en ideali sayılmakta.

Balık Burcu

Tüm ağırlık bacaklarınızda. Bata,bata mini etek giymeye özen göstermelisiniz. Kullanacağınız autobrons kremler kığın da havanızı atmanıza yardımcı olacak. Gözlerinize benliğinizdeki gizemleri vermek için özellikle mavi ve yeşil deniz tonlarını kullanın. Kirpiklerinizin makyajı ise mavi veya Arap rengi bir tonla farlanarak belirlenmeli. Dudaklarınıza canlı bir kırmızı renk sürmeyi ihmal etmeyin. Ojenizi de yine kırmızı bir tonda seçmelisiniz. Parfümünüze gelince : Uzmanlar, Philosophy Amazing Grace öneriyorlar size.

Gufran Erkılıç

Bir cevap yazın

error: Content is protected !!