AY TRANSİTLERİ

Kendimizi aynı günün bazı saatlerinde sinirli veya bitken, keyifli veya hüzünlü hissettiğimiz zamanlar vardır. Bunları genellikle Ay transitleri yönetir. Ay transitleri genellikle 3 saat civarında sürer. Çoğu astrolog bunların öneminden pek bahsetmez ama kendisi ile ilgili konularda da bunlara müracaat etmeden yapamaz. Bunada sizlere Ay transitlerinin sadece sağlığı etkileyen kısımlarını yazacağım. Bu bilgiler tamamen yabancı kaynaklardan derlenmiştir.

SAĞLIK ASTROLOJİSİNDE AY TRANSİTLERİ

Transit Ay kavuşum /90 / 150 / 180 natal Merkür

Sinirler bu dönemde harap olabilir ve duygularınız sizi ele geçirebilir. Huzursuzluk ve uykusuzluk bu süreç içinde muhtemeldir. Sinirlerinizi yatıştırmak için sakinleştirici kullanmanız faydalı olabilir. 8bahsedilen sakinleştiriciler tabii ki yeşil reçeteli trankilizanlar veya benzeri anti-deprasanlar olmamalıdır. Kastedilen ilaçlar Pasiflora türündeki kimyasal madde içermeyen bitke özlü ilaçlardır)

Transit Ay 120 natal Venüs

Bu dönemde ekstra tatlı ve şekerli yiyeceklerle kendinizi ödüllendirme ihtiyacınız artabilir. Eğer çikolata krizlerine girmişseniz, tatlandırıcılı veya diyet çikolataları tercih etmenizde yarar vardır.

Transit Ay kavuşum / 90 / 150 / 180 natal Mars

Duygusal alevlenmeler neticesinde öfke patlamaları yaşamanız mümkündür. Kadınlar için adet döngüsüyle bağlantılı rahim ve yumurtalıklar kaynaklı yakınmalar olabilir.

Transit Ay kavuşum / 90 / 150 / 180 natal Jüpiter

Memnuniyetsizlik, huysuzluk ve sinirli yapı görünebilir. Coşkunluk hissi sizi ele geçirebilir. Her türlü duygunuzun aşırı olması neticesinde yeme içmeye düşkünlük gösterebilirsiniz.

Transit Ay kavuşum / 90 / 150 / 180 natal Satürn

Hafif depresyon pusuda olabilir ancak geçicidir. Tek başına olmak ve sessiz kalma ihtiyacınız artar. Sağlık açısından dingin olmak için biraz yalnız kalmanız faydalıdır. Meditasyon, doğada yürüyüşler yapmak veya kendi içsel ihtiyaçlarınızı gidermeye çalışmak size yardımcı olur.

Transit Ay kavuşum / 90 / 150 / 180 natal Uranüs

Kazalar oluşabilir. Bir tür öfke, hayal kırıklığı, tiksinti gibi duygular ortaya çıkabilir ve bunların temizlenmesi ihtiyacı duyarsınız. Küçük kazalar geçirmeniz olasıdır. Her ne yapıyor iseniz odaklanma konusuna dikkat etmeniz gerekir. Bazı duygusal çalkalanmalar konsantrasyonunuzu kaybetmenize sebep olabilir.

Transit Ay kavuşum / 90 / 150 / 180 natal Neptün

Eğer hastaysanız ve doktora gidecekseniz, yanlış tanı ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız. İkinci ve üçüncü bir görüş istemeniz faydalı olur. Bu süreçte yapılacak medikal testler şüpheli olabilir. Yanlışlar neticesinden tekrarlanmaları gerekebilir. Her türlü aksilik çıkması muhtemeldir. Herhangi bir tıbbi ilaç, yan etkileri yüzünden sizde alerjik etkilerini arttırabilir. Bu süreçte kafanızda bulanıklık, konfüzyon, letarji ve hatta yorgunluktan kaynaklı bitkinlik hissi olur. Uyumanız kesinlikle önerilir. Aksi takdirde grip, soğuk algınlığı kapmak için ideal bir zamandır. Ruhunuzu ve içsel varlığınızı beslemek için sakin kalmanız faydalı olur. Meditasyon, yoga ve diğer ruhsal çalışmalar bu süreçte en iyisidir.

Transit Ay kavuşum / 90 / 150 / 180 natal Pluto

Çok yüksek ve yoğun duygusal bir dönem söz konusu olabilir. Muhtemelen sizin duygularınızı ayağa kaldıracak ve hatta koşturacak durumlar içine girmeniz olasıdır. Kendinizi bir duygu maratonuna hazırlamalısınız. Eğer yaşadığınız stres olumlu ise problem olmaz. Bununla birlikte negatif stres yüklenme durumundaysanız, bağışıklık sisteminiz zarar görebilir. Duygusal çalkantı neticesinde soğuk algınlığı veya duygusal olarak depresyona meyli muhtemel olabilir.

Gufran Erkılıç

Bir cevap yazın

error: Content is protected !!