SİNASTRİ BİLGİLERİ 5. BÖLÜM

ERKEKLERİN EVLİLİĞİ

Bir erkeğin erken yaşta evlilik yapması göstergeleri aşağıdadır.
(1) Eğer erkek Ay’ın aydınlık zamanında doğmuşsa, aynı zamanda kadının ilerlemiş Ay’ı yeni ay’dan Dolunay’a doğru gidiyorsa, kadının Ay’ının yerleşimi 4, 5, 6, 10.11.12 evlerde ise.
(2) Eğer Ay ve Venüs güçlüyse ve diğer planetlerle olumlu açıları varsa veya verimli burçlar olan, yengeç, akrep ve balık burçlarında yerleşmiş ise.
(3) Ay ve Venüs 5. ve 7. partnerliği ve evliliği gösteren evlerde yerleşmiş ise
(4) Verimli burçlar olan yengeç, akrep ve balık, 5. ve 7. evlerde ise
(5) Venüs ve Mars yükselmiş, güçlü açılarda ve uyumlu burçlarda olduğunda

(6) Jüpiter veya Venüs veya her ikisi de 7. evde ve iyi açılar altında ise.
Bir erkek haritasında geç yaşta yapılacak evlilik göstergeleri aşağıdadır.
(1) Eğer erkek Ay’ın karanlık zamanında doğmuşsa, diğer bir değişle, Ay Dolunaydan yeni ay’a doğru gidiyorsa ve kadının Ay’ı 1, 2, 3, 7, 8, veya 9. evde yerleşiyorsa
(2) Ay veya Venüs, Satürn, Mars, Uranüs veya Neptün tarafından etkileniyorsa, özellik bu planetlerden herhangi biri 5. veya 7. evde yerleşmişse
(3) Satürn, Mars, Uranüs veya Neptün 5. veya 7. evde yerleşmişlerse
(4) Ay, Venüs’e veya Jüpiter’e 90 veya 180 açı halindeyse ilişki kurmakta zorluk ve evlilikte gecikmeler meydana getirir.

Evliliğin engellendiği ya da büyük zorluklarla gerçekleşebildiği durumlar

(1) Satürn genital organları yöneten akrep’te yerleştiğinde veya Ay ile paralel, kavuşum, 90 ve 180 açı yaptıklarında kısıtlayıcı planet Satürn, seksüel enerjiye dair olan isteği çok az ya da hiç noktasında tutacaktır. Dolayısı ile bu tarz insanlar evlilikten hoşlanmayacaktır.
(2) Ay veya Venüs, aşk planeti, Satürnyen burç olan oğlak’tan etkileniyorsa, özellikle bu etki Satürn’den yana geliyorsa, evlilik için uzun veya ızdırap verici Satürnyen bir tıkanık söz konusu olabilir. Kişinin evlilik için pek çok engelleri aşabilmesi şüphelidir ve dolayısıyla bu kişinin evlenmesi pek olası değildir.
(3) Ay ile Güneş birbirine 90 veya 180 olduğunda kişi için herhangi bir konuda karar vermek zordur. Ve Ay birinci, ikinci, üçüncü, yedinci, sekizinci veya dokuzuncu evlerde yerleşmiş ise, bu yapılacak evlilik ile ilgili bir karara varmakta özellikle zorlanması anlamına gelebilir. Eğer aynı zamanda kısıtlayıcı planet olan Satürn’den yana bir etki de alıyorsa, erkek asla kafasını toparlayıp bir karar veremeyecek ve bu nedenle evlilik oluşmayacaktır.
(4) Ay, bir burcun son derecelerinde yerleşmiş ise, tabi ki geçersiz olacaktır. Ve aynı zamanda, Ay diğer planetlearin hiç biri ile açı yapmıyorsa, karşı cinsten gelecek cazibenin eksikliğini gösterir ve bu durum muhtemelen bir evlilik ilişkisine girmeyi engelleyecektir.

KADINLARIN EVLİLİĞİ

Bir kadın haritasında erken evlilik göstergeleri
(1) Eğer kadın Ay’ın aydınlık zamanında doğmuşsa, diğer bir deyişle, orbu karanlık aydan çıkıp yeni aya veya dolunaya doğru gidiyorsa, ve Güneş 4., 5. 6., 10., 11, ve 12. evlerde yerleşmiş ise.
(2) Güneş ve Venüs verimli burçlar olan yengeç, akrep ve balık burçlarında ve iyi açılarda yerleşmiş ise
(3) Güneş, Venüs ve Mars iyi açılarla evliliği ve ilişkileri gösteren 5. ve 7. evlerde yerleşmişse
(4) Verimli burçlar olan yengeç, balık ve akrep burçları 5. veya 7. evde bulunuyorsa
(5) Güneş, Mars ve Venüs yükseldikleri konumlarda ve güçlü açılarda bulunuyorsa,
(6) Jüpiter veya Venüs 7. evde iyi açılarla bulunuyorsa

Kadın haritasında geç yapılacak evlilik göstergeleri

(1) Kadın Ay’ın karanlık olduğu zamanda doğmuşsa, yani Ay Dolunay^dan yeni aya doğru ilerliyorsa ve Güneş 1., 2., 3., 7., 8.,veya 9. evlerde bulunuyorsa,
(2) Güneş veya Venüs, Satürn, Mars, Uranüs veya Neptün’den etkileniyorsa, özellikle bu planetler evliliği veya ilişkiyi gösteren 5. ve 7. evlerde bulunuyorsa.
(3) Satürn, Mars, Uranüs veya Neptün 5. ve 7. evde yerleşmişse,
(4) Ay, Venüs veya Jüpiter’e 90 veya 180 konumda ise, ilişki kurmada zorluklar ve evlilikle ilgili gecikmeler muhtemel olur.
(5) Ay, Uranüs’e 90, 180 veya paralel ise veya Venüs’e karşı olduğunda aynı şekilde gecikmeler söz konusu olacaktır.

Evliliğin engellendiği ya da büyük zorluklarla gerçekleşebildiği durumlar

(1)Satürn genital organları yöneten akrep burcunda yerleştiğinde veya Güneş orada, paralel, kavuşum, 90e veya Satürn’e 180 açı yapıyorsa kısıtlayıcı planet Satürn kadının tutkulu doğasını zayıflatır veya askıya alır. Bir kadın haritasındaki bu tarz bir yerleşimde, kadının evlenmemiş kalmayı tercih edeceği düşünülmelidir.
(2) Güneş veya Venüs, aşk planeti, Satürnyen burç olan oğlak’tan etkileniyorsa, özellikle bu etki Satürn’den yana geliyorsa, evlilik için uzun veya ızdırap verici Satürnyen bir tıkanık söz konusu olabilir. Kişinin evlilik için pek çok engelleri aşabilmesi şüphelidir ve dolayısıyla bu kişinin evlenmesi pek olası değildir.
(3) Ay ile Güneş birbirine 90 veya 180 olduğunda kişi için herhangi bir konuda karar vermek zordur. Özellikle kadın için evlilik göstergesi olan Güneş, birinci, İkinci, üçüncü, yedinci, sekizinci veya dokuzuncu evleri yerleşmiş ise, bu yapılacak evlilik ile ilgili bir karara varmakta özellikle zorlanması anlamına gelebilir. Güneş eğer aynı zamanda kısıtlayıcı planet olan Satürn’den yana bir etki de alıyorsa, kadın asla kafasını toparlayıp bir karar veremeyecek ve bu nedenle evlilik oluşmayacaktır.
(4)Güneş ilerleme halindeyken diğer planetlerle hiç açı yapmıyorsa bu durum karşı cins ile olan karşılıklı çekim ve cazibenin engellenmesine ve muhtemelen bir evlilik ilişkisine girilmesine engel olacaktır.

Gufran Erkılıç

Bir cevap yazın

error: Content is protected !!